Göteborgille luvassa täysi pistepotti

Göteborgille on luvassa täysi pistepotti lauantain Allsvenskan-kierroksella. Vastassa on maantieteellisesti kohtalaisen lähellä oleva Falkenbergs, joka nousi täksi kaudeksi Ruotsin pääsarjaan. Joukkueissa riittää tasoeroa ja tämän pitäisi olla Blåvitin heiniä, vierasottelusta huolimatta.

Osallistu Coolbetin kesätehtäviin ja voita palkintoja!

Edellisessä ottelussaan Falkenbergs joutui Hammarbyn rökityksen kohteeksi, sillä he ottivat Tukholmassa pelatussa vierasottelussa omiin kuusi maalia. Joukkue onkin eniten maaleja päästänyt joukkue Allsvenskanissa. Vaikka Tibor Joza ja Robin Ostlind tuossa ottelussa kavensivatkin tuon ottelun lopussa lukemia, oli se osoitus Falkenbergsin haavoittuvaisuudesta. Luvassa lienee suuria hankaluuksia myös lauantaina kotikentällä Falcon Alkoholfri Arenalla. Kyseisellä kotikentällään Falkenbergs on taipunut tällä kaudella kaikille kärkipään vierailijoille, joita ovat olleet Djurgården, Malmö ja Häcken.

Göteborg on ollut tällä kaudella odotettua vahvempi. Osa ruotsalaisen jalkapallon seuraajsita povaili Blåvittiä jopa Superettaniin asti kauden alla, mutta göteborgilaiset ovat osoittaneet voitontahtoa ja kamppailevat kärkisijoista. Joukkue on nuori, mutta pelaa kypsästi. Joukkue on pärjännyt hyvin myös vieraissa. 11 tehtyä osumaa seitsemään vierasotteluun on ehdottomasti hyvä saldo ja onkin yksi sarjan parhaita. Joukkueen parhaat maalintekijät Benjamin Nygren ja Patrik Karlsson voivat ottaakin kunniaa näistä luvuista.

Viisi edellistä näiden joukkueiden keskinäistä kohtaamista ovat menneet Falkenbergin kotiotteluissa neljästi Göteborgille ja ainoastaan kertaallen kotijoukkueelle. Kun otetaan huomioon viimeaikojen peliesitykset, pitäisi tämä olla vierailijoille vain ja ainoastaan kolmen pisteen reissu.

Pelivihje: Göteborg (1.97 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: RoPS teki tärkeän viime hetken maalin Aberdeenissä Eurooppa-liigan karsinnoissa!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here