Veikkausliigassa nähtiin monien maalirikkaiden ottelun jälkeen aivan älytön ottelu, kun Gnistan painoi kuusi maalia reiluun puoleen tuntiin Tammelassa.

Sarjanousija Gnistan kaatoi Ilveksen uskomattomasti numeroin 4-6 (2-0) Veikkausliigassa upouudella Tammelan stadionilla lauantaina.

Kotijoukkue Ilves johti tauolla turvallisen tuntuisesti 2-0, ja joukkueen ykköstoppari Juhani Pikkarainen otettiin vaihtoon noissa numeroissa 56. minuutilla. Sitten alkoi hullu meininki!

Lähes jokainen hyökkäys molemmissa päissä päättyi maaliin. Lopulta Gnistan voitti numeroin 4-6. Sarjanousijalla kaksi ottelua, kaksi voittoa. Ilves on aloittanut vaisusti, sillä kahdesta kotiottelusta on kasassa vain yksi piste.

Gnistanin Joakim Latonen painoi hattutempun, ja hänen tilalleen 85. minuutilla vaihdettu Benjamin Tatar teki lopussa kaksi maalia. Ilveksen Roope Riski osui kahdesti.