Gift Orban teki hattutempun kolmessa minuutissa Konferenssiliigassa

Konferenssiliigan jatkopeleissä nähtiin harvinainen temppu, kun KAA Gentin Gift Orban teki kolme maalia ripeään tahtiin.

KAA Gent murjoi vieraskentällä Istanbul Basaksehirin numeroin 1-4 (0-4) Konferenssiliigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa keskiviikkoiltana.

Ottelun hahmo oli belgialaisvieraiden 20-vuotias hyökkääjä Gift Orban joka teki puolen tunnin kohdilla hattutempun kolmessa minuutissa! Lisäksi Hugo Cuypers osui vielä 37. minuutilla, joten Gent osui neljä kertaa kuuteen minuuttiin.

Takavuosina suurena superlupauksena pidetty Adnan Januzaj teki Istanbul Basaksehirin kavennusmaalin lopussa. Gent etenee puolivälieriin yhteismaalein 5-2.

Konferenssiliigan seitsemän muuta puolivälieräjoukkuetta selviää torstai-iltana.