Video: 43-vuotiaalta Gianluigi Buffonilta nähtiin uskomaton torjunta

Italialainen maalivahtilegenda Gianluigi Buffon palasi alkavaksi kaudeksi kasvattajaseuraansa Parmaan. 43-vuotias konkari se vaan jaksaa painaa.

— — —
Coolbetin ilmaiskierroskarkelot: joka päivä!
— — —

Serie A:ssa pelaava Sassuolo haki 0-3-vierasvoiton Serie B:ssä pelaavasta Parmasta äskettäin pelatussa harjoitusottelussa. Takaiskuista huolimatta Parman 43,5-vuotias konkarimaalivahti Gianluigi Buffon näytti, että hän on edelleen kunnossa.

Sassuolo pääsi ottelussa nopeaan hyökkäykseen ja pallo pelattiin maalinedustalle. Buffon esitti loistavan lähitorjunnan ja esti lähes varman maalin. Ikinuori liimanäppi!

Buffon siirtyi täksi kaudeksi Parmaan. Hän edusti Juventusta vuodesta 2001 lähtien. Toki kauden 2018-2019 mies kävi torjumassa Paris Saint-Germainissa mestaruuden, mutta palasi Juveen. Ennen Juventus-vuosia hän torjui Parmassa vuodet 1995-2001. Italian maajoukkueessa hän pelasi yhteensä 175 ottelua.

Mies on voittanut urallaan muun muassa Italian mestaruuden peräti yhdeksän kertaa sekä MM-kultaa kesällä 2006. Hän oli maajoukkueuransa aikana mukana viisi kertaa MM-kisoissa ja kolme kertaa EM-kisoissa.

Gianluigi Buffon se vaan jaksaa

https://twitter.com/juve_canal/status/1421947006604521476

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliLouis van Gaal palaa eläkkeeltä Hollannin maajoukkueen päävalmentajaksi
Seuraava artikkeliKuPS ja FC Astana tasapeliin Konferenssiliigan 3. karsintakierroksen avausosassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän