”Georgia-pelistä tulee vaikea”

Kuva: Palloliitto

Suomen ja Georgian välistä MM-karsintakamppailua voi jännittää tiistaina Yle Fem -tv-kanavan, Yle Puheen ja Yle Areenan kautta suorana. Ottelu alkaa kello 20.00.  

Perparim Hetemaj oli pelikiellon takia sivussa Suomen jalkapallomaajoukkueen kokoonpanosta perjantaina Espanjaa vastaan. Keskikenttäpelaaja on jälleen edustuskelpoinen tiistaina, kun Suomi kohtaa vieraskentällä Georgian. Karsintalohkossa kolmantena oleva Suomi haluaa pitää pisteen päässä olevan Georgian takanaan.

Hetemaj on tyytyväinen, että hän pääsee takaisin tositoimiin tiistaina.

– Oli harmillista, että jouduin seuraamaan Espanja-pelin katsomosta, Hetemaj kuittasi perjantain kotipelin.

Italian Serie A:n Chievoa edustava suomalaispelaaja tietää, että Georgia-ottelusta tulee hikinen.

– Georgia-pelistä tulee vaikea, sillä Georgia ei ole mikään helppo vastus. Georgia pelaa aika puolustusvoittoisesti ja iskee vastahyökkäyksistä. Kentällä ei varmasti ole liikaa tilaa ainakaan hyökkäyspäässä, Hetemaj summasi.

Suomen ja Georgian välistä kamppailua voi jännittää tiistaina Yle Fem -tv-kanavan, Yle Puheen ja Yle Areenan kautta suorana. Ottelu alkaa kello 20.00.

YLE

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!