Kakkosen C-lohkossa nähtiin lauantaina hieman harvinaisempi tapaus, kun kokkolalaisen GBK:n pelaajavalmentaja Chris Corcoran teki voittomaalin lopussa.

GBK kaatoi vieraskentällä Kemi City FC:n numeroin 0-2 (0-0) Kakkosen C-lohkon tyvipään kamppailussa lauantaina. Ottelun ratkaisu nähtiin 77. minuutilla.

Vierasjoukkue GBK:n 38-vuotias pelaajavalmentaja Chris Corcoran vaihtoi itsensä kentälle 77. minuutilla ja jolkotteli saman tien kulmapotkutilanteeseen. Hän puski pallon lopulta maaliin, ja teki näin 0-1-voittomaalin. Joni Lämsä viimeisteli loppunumerot rankkarista 85. minuutilla.

Molemmat joukkueet ovat edelleen Kakkosen C-lohkon putoajan paikoilla. Sarjakärjessä on SJK Akatemia.