Gareth Balelta halventava viesti Real Madridille – katso kuva!

Gareth Balelta nähtiin varsin ajattelematon tapa viestiä työnantajalleen, kun Wales eteni tiistaina jalkapallon EM-lopputurnaukseen.

Gareth Balen tilanne on todella tukala. Hän on pelannut Real Madridin paidassa viimeksi 5. lokakuuta Granadaa vastaan, jonka jälkeen hän on ollut seuran mukaan loukkaantumisen vuoksi sivussa. ”Loukkaantuminen” ei kuitenkaan estänyt Balea edustamasta kotimaataan ratkaisevissa karsintaotteluissa.

Wales kaatoi tiistaina Unkarin kotikentällään maalein 2-0 ja eteni EM-kisoihin. Molemmista maaleista vastasi Aaron Ramsey, Balen tarjoillessa syötön ensimmäiseen.

Ottelun jälkeen Walesin pelaajat luonnollisesti juhlivat upeaa saavutusta antaumuksella kotiyleisönsä edessä. Pian Balella oli käsissään lippu, johon kirjoitettu teksti herättää varmasti närää Madridin päässä. Ilmeisesti katsomosta saadussa lipussa luki ”Wales. Golf. Madrid. Tässä järjestyksessä.”

Kun ottaa huomioon sen, että Real Madrid on Balen työnantaja ja maksaa tälle jättimäistä palkkaa, voisi kuvitella walesilaisen päivien Espanjan pääkaupungissa olevan luetut.

Gareth Balelta erikoinen viesti Madridiin

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Lue myös: Jose Mourinhosta Tottenhamin uusi päävalmentaja

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän