Äskettäin 33 vuotta täyttänyt walesilaistähti Gareth Bale teki viikonloppuna avausmaalinsa Major League Soccerissa.

Los Angeles FC kaatoi vieraskentällä Sporting Kansas Cityn numeroin 0-2 (0-0) Major League Soccerissa sunnuntaina.

Viikko sitten Los Angeles FC:ssä debytoinut Gareth Bale teki ottelun lopussa ensimmäisen maalinsa MLS:ssä. Bale vaihdettiin kentälle 65. minuutilla, ja hän teki 0-2-osuman 83. minuutilla.

Los Angeles FC:n toinen nimimieshankinta, italialainen topparilegenda Giorgio Chiellini, pelasi ottelussa ensimmäisen jakson.

Bale pelasi Tottenhamissa vuodet 2007-2013, kunnes siirtyi Real Madridiin vuosiksi 2013-2022. Kaudella 2020-2021 hän palasi lainasopimuksella Tottenhamiin. Mies siirtyi äskettäin Major League Soccerissa pelaavan Los Angeles FC:n miehistöön.