Los Angeles FC juhlii Major League Soccerin mestaruutta 2022! Finaali muodostui uskomattomaksi trilleriksi.

Los Angeles FC kaatoi Philadelphia Unionin rankkarikisan jälkeen Major League Soccerin finaalissa Banc of California Stadiumilla, Los Angelesissa myöhään lauantai-iltana.

Ottelu oli mahtava spektaakkeli! Varsinainen peliaika päättyi numeroihin 2-2, ja myös jatkoajalla nähtiin draamaa. Philadelphia Unionin Jack Elliott teki 2-3-johtomaalin jatkoajan lisäajalla, ajassa 120+4 minuuttia, ja ottelu näytti ratkenneen.

Mutta Los Angeles FC sai vielä yhden hyökkäyksen ajassa 120+8 minuuttia. Walesilaiskonkari Gareth Bale puski pallon reppuun! Edessä oli rankkarikisa, jossa Los Angeles FC oli suvereeni.

Finaalissa oli vastakkain kaksi kauden selkeästi parasta joukkuetta. Molemmat finalistit keräsivät runkosarjassa eniten pisteitä (67), jonka seurauksena molemmat joukkueet etenivät suoraan pudotuspelien toiselle kierrokselle.