Afrikan-mestaruuskilpailuissa jälleen sattui ja tapahtui. Tiistaina nähtiin myös ”Jumalan käsi” -maali, kun Gambia luuli hetken aikaa tasoittaneensa matsin.

Kamerun kaatoi Gambian numeroin 2-3 (0-0) Afrikan-mestaruuskilpailujen C-lohkon päätösmatsissa. Ottelun toinen jakso oli aivan hullu.

Gambia meni 2–1-johtoon 85. minuutilla, ja elätteli vielä toiveita jatkopaikasta. Kuitenkin vain muutamassa minuutissa Kamerun teki kaksi maalia ollen yhtäkkiä 2–3-johdossa.

Sitten 93. minuutilla Gambia sai vielä kulmapotkun, jonka Muhammed Sanneh laittoi sisään. Kamerunin pelaajat kuitenkin huomasivat heti, että nyt oli kyseessä niin sanotusti ”Jumalan käsi”. VAR-huone hylkäsi maalin ja erotuomari antoi Sannehille keltaisen kortin.

Senegal menee lohkovoittajana jatkopeleihin, ja lohkokakkoseksi nousi niukasti Kamerun tällä tärkeällä voitollaan. Guinea tipahti lohkokolmoseksi, mutta saattaa vielä päästä 16 parhaan joukkoon.

KATSO MYÖS: Video: Päiväntasaajan Guinean Pablo Ganet laukoi upean vaparin – Norsunluurannikko jäi jyrän alle numeroin 4-0 Afrikan-mestaruuskilpailuissa