Video: Gambia heilutti verkkoa lisäajalla ”Jumalan kädellä” – VAR hylkäsi osuman ansaitusti

Afrikan-mestaruuskilpailuissa jälleen sattui ja tapahtui. Tiistaina nähtiin myös ”Jumalan käsi” -maali, kun Gambia luuli hetken aikaa tasoittaneensa matsin.

Kamerun kaatoi Gambian numeroin 2-3 (0-0) Afrikan-mestaruuskilpailujen C-lohkon päätösmatsissa. Ottelun toinen jakso oli aivan hullu.

Gambia meni 2–1-johtoon 85. minuutilla, ja elätteli vielä toiveita jatkopaikasta. Kuitenkin vain muutamassa minuutissa Kamerun teki kaksi maalia ollen yhtäkkiä 2–3-johdossa.

TSEKKAA TÄMÄ:

Sitten 93. minuutilla Gambia sai vielä kulmapotkun, jonka Muhammed Sanneh laittoi sisään. Kamerunin pelaajat kuitenkin huomasivat heti, että nyt oli kyseessä niin sanotusti ”Jumalan käsi”. VAR-huone hylkäsi maalin ja erotuomari antoi Sannehille keltaisen kortin.

Senegal menee lohkovoittajana jatkopeleihin, ja lohkokakkoseksi nousi niukasti Kamerun tällä tärkeällä voitollaan. Guinea tipahti lohkokolmoseksi, mutta saattaa vielä päästä 16 parhaan joukkoon.

KATSO MYÖS: Video: Päiväntasaajan Guinean Pablo Ganet laukoi upean vaparin – Norsunluurannikko jäi jyrän alle numeroin 4-0 Afrikan-mestaruuskilpailuissa

Muhammed Sanneh ja ”Jumalan käsi”

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliVideo: Häikäisevä voittomaali volleylla – Qatar kaatoi Kiinan Aasian-mestaruuskilpailuissa
Seuraava artikkeliVideo: Aladivaripelaaja sukittaa kahdesti 11 sekunnissa – ja kahdella keltaisella suihkuun

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän