Futsal-kausi huipentuu Copa Helsinkiin

Futsal Copa Helsinki Puoliaika.com

Näyttökuva 2014-2-21 kello 13.34.41

 

Arena Centerin järjestämä Futsal Copa Helsinki 2014-turnaus tarjoaa hienon futsal-kauden päätöksen aikuisille ja nyt ensimmäistä kertaa myös junioreille

Futsal Copa Helsinki järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa. Turnaus on aikaisemmin tarjonnut pelejä vain aikuisille, mutta nyt mukana on ensimmäistä kertaa myös sarjavaihtoehdot junioreille.

Junioreiden sarjat pelataan 5.-6. huhtikuuta, kun taas aikuisten turnaus on viikkoa myöhemmin, 12.-13. huhtikuuta. Ottelut pelataan Arena Centerin Myllypuron ja Hakaniemen toimipisteissä.

Turnaus on yleisesti kehuttu todella kovatasoiseksi. Pelaajat saavat edustaa miesten sarjoissa seuroja enintään 2. divisioonassa sekä futsalissa että jalkapallon kesäsarjoissa. Turnauksen tasosta kertoo myös se, ettei osallistujakaarti rajoitu pelkästään kotimaisiin joukkeisiin – esimerkiksi kaksi viimeistä miesten sarjan mestaruutta voittanut MFC Otradnoe tulee Venäjältä.

Vaikka turnaus pelataankin Helsingissä, matkustaminen ei koidu ongelmaksi kauempaa tuleville joukkueille. Arena Center tarjoaa lukuisia majoitusvaihtoehtoja sisältäen ruokailut.

Käy katsomassa lisää infoa osoitteessa www.futsalcopahelsinki.fi.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here