Futsal-kausi avattu onnistuneesti Premier Cupin merkeissä!

Lokakuun loppupuolella järjestettiin kauden avaava futsalturnaus Arena Centerin halleilla Helsingissä. Futsal Premier Cup pelattiin 17.-18.10 aikuisten osalta ja 24.-25.10 juniorit iskivät yhteen. Turnaus keräsi ennätysmäärän joukkueita, kun yhteensä 102 joukkuetta lähti taistelemaan kauden ensimmäisistä pokaaleista. Viikonloput pitivätkin sisällään näyttäviä yksilösuorituksia ja tehokasta joukkuepelaamista. Seuraavassa raportit turnausviikonlopuista.

Aikuisten turnauksessa mukana uusi sarja – finaalissa tutut joukkueet.

Aikuisten turnaukseen osallistui 59 joukkuetta ympäri Etelä-Suomen. Miehille järjestettiin ensimmäistä kertaa 3 sarjaa, kun harraste- ja hupisarjojen lisäksi kilpasarja otettiin mukaan turnaukseen. Kyseinen sarja olikin kovatasoinen ja finaalissa nähtiin viime vuoden F5WC-turnauksen finaalissakin yhteen iskeneet joukkueet FT Punakone ja Öljysheikit. Öljysheikit laittoivat mallikkaasti kampoihin rutinoituneelle Punakoneen joukkueelle, mutta lopulta pidemmän korren vei F5WC-turnauksen tapaan FT Punakone.

Miesten harraste- ja hupisarjaan osallistui yhteensä 40 joukkuetta. Harrastesarjan voiton vei nimiinsä Vamol Koivukylä ja hupisarjan herruuden nappasi Tampereen suunnilta tullut Susiraja Replica. Molemmat sarjat pitivät sisällään kovia joukkueita ja mikäli kehitys jatkuu samansuuntaisena saa kilpasarja tulevaisuudessa lisäystä näistä alempien sarjojen joukkueista!

Naisissa sarjoja pelattiin kaksi. Naiset harraste-sarjan voitti pääkaupunkiseudulta tullut Futispampulat-joukkue. Hupisarjassa nähtiin mielenkiintoinen finaali, kun yhteen iskivät Espoon Palloseuran joukkueet. Summerin soidessa oli taululla lukemat 2-1, joten pysti meni EPS Naiset Punainen-joukkueelle.

Junioreiden joukkuemäärä lähes kaksinkertainen viime vuoteen nähden!

Junnujen turnauksessa kävi kova kuhina, kun turnaukseen osallistui ennätykselliset 43 joukkuetta! Vahvimmin edustettuna oli Helsingin ja Uudenmaanpiirin joukkueet, mutta mukana oli joukkueita myös matkan takaa, kun FC Ulvila osallistui turnaukseen kahdella joukkueella ja Noormarkun Koitto yhdellä. Tiedossa oli siis uusia mielenkiintoisia ottelupareja!

98-99 poikien sarjassa mukana oli tuttuja joukkueita viime vuoden turnauksesta, kun mitalijahtiin ilmoittautui mm. PS Villa sekä PPJ. Finaalin itsensä pelasi Futsal7 niminen joukkue. Finaalin toiseksi joukkueeksi tiensä raivasi FC Honka, joka oli ennen turnausta viimeistellyt kuvioitaan Panu Aution johdolla Arena Center Myllypurossa. Futsal7-joukkueen syötöt napsuivat kohdilleen hyvällä prosentilla finaalissa ja voitto irtosi lukemin 4-0.

Pojat 00-sarjan finaalissa kohtasivat FC Ulvila ja EBK/Honka yhdistelmä joukkue. Myös tämän sarjan finaalissa nähtiin neljä maalia, mutta tällä kertaa vierasjoukkueen toimesta ja EBK/Honka pääsi nostamaan pokaalin kohti kattoa. 01 sarjassa edustettuna oli myös tytöt, kun mukaan ilmoittautui LPS T00/Vihreä. Kyseinen joukkue näyttikin läpi turnauksen todella laadukasta pelaamista ja matka päättyi vasta välierissä. Sarjan voiton vei MPS 01 joka oli finaalissa Maski 01 Sininen 2-joukkuetta vahvempi lukemin 0-3.

02-sarjaan oli saapunut vahva edustus Nurmijärveltä, kun NJS oli mukana kahdella joukkueella. Joukkueet kohtasivatkin toisensa välierissä ja tällä kertaa vahvemmaksi osoittautui NJS Barca. Nurmijärveläiset taipuivat kuitenkin finaalissa, kun vastaan asettui FC Pohu/02Valkoinen. Kirkkaimmat mitalit siis FC Pohun matkaan. Turnauksen viimeisessä finaalissa kohtasivat Halkian Alku ja Tolkis Bollklubb, jotka taistelivat 04 sarjassa. Tämä finaali osoittautuikin todelliseksi trilleriksi, kun varsinainen peliaika päättyi tasalukemiin 1-1. Ratkaisua lähdettiin hakemaan rangaistuspotkukilpailun kautta. Pari parilta ratkaisu siirtyi eteenpäin ja jännitys hallissa tuntui jatkuvan ikuisuuden, mutta lopulta Tolkis Bollklubb pääsi juhlimaan sarjan voittoa.

Turnauksissa pelattiin yhteensä 262 ottelua, joissa tehtiin maaleja huikeat 1199 kappaletta! Kausi on nyt virallisesti avattu ja tästä on hyvä jatkaa kohti sarjoja ja tulevia turnauksia. Kiitoksia osallistuneille joukkueille ja tsemppiä tuleviin peleihin!

Tsekkaa myös tulevat turnaukset!

Futsal Copa Helsinki X-mas 2015 – Aikuiset 19.-20.12.2015

Traditionaalinen futsal-turnaus järjestetään jo seitsemännen kerran. X-mas Futsal Copa Helsinki tarjoaa parhaimman ja hauskimman tavan siirtyä joulun viettoon. Kutsu pelikaverisi koolle ja tule huipentamaan futsal-vuosi laadukkaiden pelien merkeissä. Turnaus pelataan Arena Center Myllypurossa. Lue lisää >>

unnamedpunainen

Futsal Copa Helsinki Season Finale 2016 – Aikuiset 26.-27.3.2016 ja juniorit 25.3.2016

Futsal Copa Helsinki tarjoaa loistavan lopetuksen futsal-kaudelle ja samalla vauhdikkaan tavan viettää pääsiäinen. Kerää joukkue kasaan ja tule päättämään kausi kunnialla nauttien pääsiäisestä huippupelien merkeissä. Turnaus pelataan Arena Center Myllypurossa ja Hakaniemessä. Lue lisää >>