Futiskierros: Ykkönen

miestenykkönen

 

Tänään on viisi ottelua Ykkösessä, joista voidaan kääriä hieman rahaa.

TSEKKAA TÄMÄ:

Ensimmäinen ottelu johon pureudumme on Viikingit – Jippo. Viikkareiden peli ei ole vakuuttanut millään tasolla ja nyt he ovat joutuneet luopumaan pelaajistaan PK-35:n ja Hongan riveihin. Jippoa vastaan tänään heillä todennäköisesti on 3. maalivahti luukulla.

Myös Fidan Seferin poissaolo näkyy varmasti, joten Jippoa lapulle Betssonin kertoimella 2.30.

 

Toisena otteluna on AC Oulu – Jazz.

Sarjanousija Jazzin pelillinen ilme laahaa ja pahasti. Viimeisestä viidestä pelistä he ovat onnistuneet saamaan kolme tasuria ja kaksi viimeistä ottelua on päättynyt murskahäviöihin (KTP  4-1 ja HIFK 5-0). Oulu on taas viimeisestä viidestä pelistä kerännyt kolme voittoa, yhden tasurin ja yksi karvas tappio KTP:lle.

Oulun materiaali ja pelilliset taidot ovat huomattavasti Jazzia edempänä, joten Oulun vähintään kahden maalin voitto on erittäin hyvä kohde pelata. Betsson antaa tähän kertoimeksi 2,37.

 

Ilves – PK-35

Ilveksen ja PK:n maalihanat eivät ole päässeet aukenemaan kunnolla. Viimeisessä viidessä pelissä Ilveksen maalisuhde on 4-3 ja PK:n 4-5.

Odotettavissa on erittäin tasaista vääntöä, joten alle 2,5 maalia kertoimella 1,72 on hyvä haku.

 

Haka – JJK

Haka on ollut erittäin hyvässä iskussa aina heti otteluiden alusta ja haluaa ottaa kuskin paikan JJK:ta vastaan, joten he varmasti hakevat ahnaasti ensimmäisenä maalia. Molemmat joukkueet ovat heiluttaneet verkkoja tiuhaan tahtiin. Haka on tehnyt viidessä viimeisessä ottelussa 11 maalia ja JJK 10.

Tässä pelissä uskomme, että Haka voittaa ensimmäisen puoliajan, johon Betsson tarjoaa kertoimeksi 1.94.

 

HIFK- KTP

Tämä ottelu on haastavin kohde. KTP on tiukassa sarjajohdossa, mutta uinahti hieman heinäkuun alussa häviten kahdesti. KTP ei myöskään ole vahva vierasjoukkue, sillä viidestä viimeisestä vierasottelusta he ovat saalistaneet kaksi voittoa, yhden tasurin ja kaksi häviötä.

HIFK:n kotipelit ovat kulkeneet mallikkaasti, sillä viidestä viimeisestä kotipeleistä he ovat keränneet 4 voittoa ja yhden häviön. Maalisuhde näissä helsinkiläisillä on 15-5.

Ottelusta on odotettavissa erittäin tasaista, joten HIFK+1 kertoimella 1.65 on kannattava vetokohde.

 

Mikäli asut jollain paikkakunnalla, missä näitä pelejä pelataan, niin Puoliaika.com suosittelee lämpimästi menemään katsomoon katsomaan kaikkien aikojen Ykköstä.

Laita tästä linkistä vedot sisään Betssonilta, jotta saat vähän lisäjännitystä peleihin.

 

Edellinen artikkeliVideo: Kooste ottelusta ISL All Stars – Juventus
Seuraava artikkeliVideo: Hei Karim Matmour – ei tosta voi missata!