Frank Lampard jättää MLS:n – palaako Chelsea-legenda Stamford Bridgelle?

38-vuotias Frank Lampard ei jatka peliuraansa Major League Soccerissa pelaavan New York Cityn riveissä. Brittilähteiden mukaan Chelsea on tarjoamassa seuralegendalle paikkaa valmennusryhmässään.

Urallaan yli 100 A-maaottelua pelanneen englantislaiskeskikenttäpelaajan viimeiseksi MLS-otteluksi jäi 7. marraskuuta pelattu playoff-ottelu Toronto FC:tä vastaan. Lampard teki 31 ottelussa 15 maalia

– Nyt kun aikani New York City FC:ssä tulee päätökseen, haluan kiittää kaikkia siitä ystävällisyydestä ja tuesta, josta olen saanut nauttia viimeisen kahden vuoden ajan, kaudeksi 2015 MLS:ään siirtynyt Lampard sanoi englantilaismedia Mirrorin verkkosivuilla.

– On ollut kunnia pelata näiden joukkuekavereiden kanssa. Uskomattomat fanimme ovat antaneet minulle huikeaa kannatusta ja tukea, Lampard kiitteli.

Englannin Valioliigassa pelaavaa Chelseata vuodet 2001-20014 edustanut Lampard on brittilähteiden mukaan tekemässä paluun Chelsean organisaatioon. Lampard on saanut kaksi sopimustarjousta MLS:stä ja myös Euroopasta on tullut yhteydenottoja, mutta Chelsea olisi valmis ottamaan fanien suosikkipelaajan takaisin Stamford Bridgelle valmennustehtäviin.

Lampard on Chelsean kaikkien aikojen maalitilaston ykkönen 211 maalilla. Lampard lopetti maajoukkueuransa vuoden 2014 MM-kisojen jälkeen.

New York City FC:n pelaajista David Villa ja Andrea Pirlo kiittivät Lampardia omilla Twitter-tileillään yhteisistä hetkistä MLS:ssä. Jatkaako 38-vuotias Lampard upeaa pelaajauraansa vai siirtyykö Chelsea-legenda valmennustehtäviin?

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän