Suomen maajoukkuetaituri Petteri Forsell laukoi jälleen todella komean ja tyylikkään kaukolaukausmaalin Puolassa!

Forsellin edustama Miedz Legnica kaatoi vieraskentällä Puszcza Niepolomicen numeroin 0-1 (0-1) Puolan Cupissa torstai-iltana. Forsell laukoi ottelun voittomaalin heti 2. minuutilla – ja millä tavalla! Vapaapotku ehkäpä noin 35 metristä vasempaan nurkkaan. Toki vastustajan maalivahti olisi kenties voinut joskus tuon torjuakin.

Forsell teki maalin myös viime sunnuntaina Puolan pääsarjassa, kun Miedz Legnica voitti kotikentällään Lech Poznanin numeroin 3-2 (2-0). Forsell tykitti kerrassaan upean osuman 36. minuutin kohdilla. Pallo haltuun, mutta hyviä syöttöpaikkoja ei oikein löytynyt, joten ei muuta kuin vasemman jalan tykityksellä pallo maaliin!