Forsell antaa vakuuttavia näyttöjä Tanskassa

Tällä hetkellä ns. vapaana agenttina oleva Petteri Forsell on testissä Tanskan pääsarjajoukkueessa Viborgissa. Huuhkajissakin nähty keskikenttäpelaaja antoi hyviä näyttöjä heti ensimmäisessä testipelissään, sillä Forsell onnistui maalinteossa Viborgin reserveille ottelussa Randersin reservejä vastaan. Ottelu päättyi 2-2 ja Forsell pelasi 68 minuuttia. Viborg pelasi viime kaudella Tanskan toiseksi ylimällä sarjatasolla, mutta nousi kauden päätteeksi pääsarjaan voitettuaan sarjan.

Forsell oli alkukauden lainalla IFK Mariehamnissa. Vahvaa alkukautta pelannut Forsell loukkaantui ja kausi jäi tyngäksi, sillä miltei heti kuntouduttuaan hän joutui palaamaan takaisin hänen pelaajaoikeudet omistavaan Bursasporiin. Päästyään Turkkiin, päättivät Forsell ja seura yhteisymmärryksessä purkaa sopimuksensa ja Forsell oli vapaa etsimään uutta seuraa.

TSEKKAA TÄMÄ:

Forsell yritti aikaisemmin syksyllä saada sopimuksen Allsvenskanissa pelaavaan AIK:hon, mutta Ruotsin jalkapalloliitto hylkäsi joukkueen anomuksen saada pelaajalle pelilupa siirtoikkunan ollessa kiinni, joten siirto kariutui.

Asiasta uutisoi iltalehti.

 

Edellinen artikkeliPäivän Tviitti: Aleksi Valavuori
Seuraava artikkeliWenger ja Ramsey Syyskuun parhaat Valioliigassa