Pietarsaaressa nähtiin melkoista draamaa, kun FF Jaro onnistui tasoittamaan ottelun lisäajan lisäajalla.

FF Jaron ja TPS:n välinen Ykkösen kamppailu päättyi lopulta tasanumeroihin 3-3 (0-0) Ykkösessä sunnuntai-iltana.

Ottelun avausjaksolla ei maaleja nähty, mutta toisella jaksolla verkot heiluivat kuusi kertaa. TPS meni ensin jo 0–2-johtoon, mutta FF Jaro tuli tasoihin.

Turkulaisten Alhaji Gero teki rankkarista 2–3-johtomaalin 88. minuutilla, ja ottelu näytti jo ratkenneen. Lisäaikaa annettiin kahdeksan minuuttia, jonka aikana tuli jatkuvasti viivästyksiä ja ajanpeluuta.

FF Jaro sai vielä mahdollisuuden yhteen hyökkäykseen 103. minuutilla. Pallo maalille, missä Alex Ramsay puski tasoituksen.

Molemmat Ykkösen suurseurat ovat aloittaneet kautensa kehnosti. TPS:llä on viidestä ottelusta kasassa viisi pistettä, kun taas Jarolla on neljästä ottelusta kasassa vain kaksi pistettä.