Fenerbahce liian kova pala Klubille purtavaksi?

Onko Fenerbahce liian kova pala Klubille purtavaksi? Se selviää tänään, kun joukkueet kohtaavat Helsingissä Bolt Arenalla klo 19:00 alkaen.

Ilmainen Futisvisa: voita ilmaisveto live-vedonlyöntiin

Ensimmäinen osaottelu Istanbulissa jätti vielä mahdollisuudet auki tähän toiseen osaan. Fenerbahce voitti ottelun 1-0, kun turkkilaisten keskikentällä häärivä lupaus Muhammed Gümüşkaya antoi vasemman jalan tykkinsä puhua. Tyylikäs veto yllätti Jakob Tånnanderin HJK:n maalilla ja upposi riman kautta sisään.

TSEKKAA TÄMÄ:

Illan ottelusta on luvassa eittämättä mielenkiintoinen taisto. Klubi saa nauttia kotiedusta, kun Töölöön saadaan ottaa noin puolet stadionin kapasiteetista sisään. Myös alustana toimiva tekonurmi tuonee oman vivahteensa matsiin, sillä turkkilaiset eivät moisella alustalla joudu kovinkaan usein pelaamaan.

Tänään turkkilaisille riittää vaikka tasatulos jatkopaikkaan, mutta tilanne on monivivahteinen. Jotta Toni Koskelan HJK saattaa edes haaveilla jatkopaikasta, on sen kyettävä iskemään palloa verkon perukoille. Tämä luonnollisesti avaa mahdollisuuksia myös vierasjoukkueelle. Isketään lapulle Fenerin voitto, jolle Coolbet tarjoaa markkinatoppi kertoimen. Materiaaliero joukkueiden välillä on sen verran huomattava, että kerroin on täytyy ottaa kokeiluun.

Pelivihje: Fenerbahce voittaa ottelun (2.17 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kertoimia ja ne voivat muuttua ennen ottelun alkua.

Edellinen artikkeliVideo: Lyon rakenteli ihanan koulumaalin kauniilla syöttökuviolla
Seuraava artikkeliManchester Cityn Benjamin Mendy syytettynä neljästä raiskauksesta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän