FC Lahti vahvistuu Viron maajoukkuehyökkääjällä

Lue jalkapallon pelaajasiirrot ja siirtouutiset Puoliaika.comista.FC Lahti on tehnyt kauden 2018 loppuun saakka kestävän pelaajasopimuksen Viron maajoukkuehyökkääjä Henri Anierin kanssa.

26-vuotias Anier siirtyy FC Lahteen skotlantilaisesta Inverness Caledonian Thistlen joukkueesta. FC Floran kasvatti on pelannut urallaan Norjan, Skotlannin ja Ruotsin pääsarjoja. Pelikokemusta on myös 2. Bundesliigasta.

Viron maajoukkueessa Anier on pelannut 38 ottelua, joissa hän on iskenyt seitsemän maalia.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas on tyytyväinen sopimuksen syntymiseen.

– Saamme todella kovan profiilin hyökkääjän Veikkausliigaan. Olemme seuranneet Henriä jo useamman vuoden, emme ole vain päässeet aloittamaan yhteistyötä aikaisemmin. Hän on Viron ykköshyökkääjä, joten olen todella innoissani, Korkeakunnas iloitsee FC Lahden verkkosivuilla.

– Henri on voimakas, työteliäs ja hyvä viimeistelijä. Uskon, että hän sopii oikein hyvin meidän joukkueeseen. Saamme samalla myös lisää kilpailua ja vipinää hyökkäyspäähän, ”Toke” jatkaa.

Lähde: FC Lahden verkkosivut

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!