FC Lahden ja HJK:n kannattajat kahinoivat

Noniin jätkät,

Hyvää duunia on painettu artikkeleiden kanssa, ja bäkkärin käyttöliittymä alkaa tulemaan jokaisella postauksella kaikille tutummaksi.

Niko tosiaan eilen selvitti Journalistiliitosta artikkeleiden lainaamisen mytologiaa, ja JL:n kanta on, että meidän tekemä tapa on laiton.

TSEKKAA TÄMÄ:

Sikäli tämä on mielenkiintoista, että lainaamisen määrää määrittelee _moraaliset arvot_, eli oikeasti ei olla tehty mitään laitonta, vaan venytetty moraalisia rajoja.

Kuitenkin, koska ennakkotapauksia on jo oikeudessa ollut, eikä meillä ole aikaa tahi tahtotilaa pelleillä Porkkalankadulla, niin otetaan käyttöön tästä hetkestä eteenpäin uusi käytäntö.

Lainataan artikkeleita muilta uutissivustioilta, mutta kirjoitetaan ne omaan suuhun sopivaksi ja eri sanamuodoilla. Referoidaan siis artikkelit, sekä lisätään niihin omaa sisältöä esimerkiksi vaikka joukkueiden aikaisemmista kohtaamisista, pelaajan tekemistä maaleista, höystetään artikkeleita videoilla jne.

Omitaan artikkeli itsellemme. 

Muotoilusäännöt pätevät jatkossakin: kun nimi tulee ensimmäisen kerran esille artikkelissa se boldataan, kategoriat valitaan tarkasti, avainsanat eli ”tagit” tulee lisätä postauksiin tarkasti (pelaajien/valmentajien nimet, joukkueet, liigat/maat jne.

Näiden tagien kautta hakukoneet löytävät postaukset jonka kautta niitä tullaan lukemaan Puoliaika.comiin.

Kuvat tullaan hakemaan pääasiallisesti ulkomaisista lähteistä ja niihin tulee aina lisätä kuvan lähde muodossa Kuva: xxxxx.

Hyvää duunia!

Alla on esimerkkireferointi Ylen jalkapallouutisesta (http://yle.fi/uutiset/poliisi_esti_jalkapallofanien_kahnaukset_lahdessa/6834620)


FC Lahden ja HJK:n kannattajat kahinoivat

Otteluun hyvin varustautunut poliisi joutui useaan kertaan puuttumaan kummankin joukkueen kannattajien toimintaan maanantai-illan ottelussa, johon saapui arviolta 50-100 vierasjoukkueen fania.

Vakavilta yhteenotoilta vältyttiin, mutta poliisi joutui viemään kolme ihmistä putkaan ja sakottamaan kahta niskottelusta.

HJK voitti ottelun lopulta Robin Lodin kahdella osumalla tuloksin 0 – 2. Lod on tehnyt tällä kaudella kuusi maalia ja kolme syöttöä 23:ssa ottelussa.

 

PäätyTV haastattelee: #31 Robin Lod

Uutislähde: Yle

Edellinen artikkeliGerardo Martino hehkuttaa Neymarin esityksiä
Seuraava artikkeliMestareiden liiga alkaa: Bayern ja Barcelona ennakkosuosikkeja