FC Barcelona jyräsi La Ligan avauskierroksella Real Betisin 6-2 – katso ottelun maalikooste

FC Barcelona jyräsi La Ligan avauskierroksella Real Betisin 6-2 – katso ottelun maalikoosteEspanjan La Liga pyörähti käyntiin hallitsevan mestarin FC Barcelonan osalta lauantaina. Ilman olympialaisissa Brasiliaa edustanutta Neymaria pelannut Barcelona ei jättänyt Real Betisille minkäänlaisia yllätysmahdollisuuksia.

Arda Turan ohjasi Barcelonan johtoon jo 6. peliminuutilla. 35-vuotias konkari Rubén Castro toi Real Betisin tasoihin upealla vapaapotkumaalilla 21. peliminuutin kohdalla. Lionel Messi ja Luis Suárez osuivat vielä ennen taukovihellystä, joten Barca lähti tauolle 3-1 johdossa.

Toisella puoliajalla Suarez ja Messi lisäsivät Barcan johdon jo 5-1:een. Suárez kruunasi iltansa kolmannella maalilla vajaa kymmenen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Rubén Castro teki vielä kavennusmaalin Betisille.

Katso Barcelonan 6-2 voittoon päättyneen ottelun maalikooste alta: