FA Cupin kautta Tuplausviikko käyntiin

Maailman vanhin cup-kilpailu FA Cup antaa eväät uuteen Tuplausviikkoon. Vastakkain Manchester United ja Aston Villa.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Ralf Rangnick on ollut taatusti mukavemmissakin tilanteissa uransa aikana. Manchester Unitedin peli on varsin sekaisin, josta osoituksena ansaittu kotitappio Wolvesille edellispelissä Old Traffordilla.

Tilanne on siis varsin päinvastainen, kun verrokkina illan vastus Aston Villa. Steven Gerrard on tuonut mukanaan Birminghamiin raikkaan tuulahduksen ja Aston Villa on yksi saaren mielenkiintoisimmista joukkueista tällä hetkellä. Philippe Coutinho jo Länsi-Midlandsiin saapuikin, seuraavaksi huhutaan Lucas Digneä.

Myös pelillisesti Villa on ollut pirteä, etenkin puolustuspään tiiviys on taatusti Stevie G:n aikaansaannosta. Haistellaan täten tuplamerkillä vieraita lapulle, sillä United ei luottoa tällä hetkellä herätä. Kokoonpanot ratkaisevat paljon tänään, joten niitä kannattaa pitää silmällä vetoja iskiessä.

TUPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän