FA Cupin eväillä kohti uutta tuplausviikkoa

FA Cupin eväillä lähdetään kohti uutta tuplausviikkoa, kun vastakkain ovat Championshipiin noussut Wycombe ja Tottenham.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Daavid ja Goljat -henkinen asetelma kuvaa joukkueiden voimasuhteita hyvin. Valioliigan kärkihevosiin kuuluva Tottenham on Jose Mourinhon alaisuudessa erittäin nälkäinen ja FA Cup on nostettu varmasti myös prioriteettilistalla ylös. Tottenhamin kannattajat eivät ole pokaaleista päässeet nauttimaan vuosikausiin ja Mourinhon tehtävänä on niitä seuralle tuoda. Tänään ei siis säästöliekillä mennä tai oteta riskiä siitä, että Cup-taival loppuisi tässä vaiheessa.

Vastaavasti Wycombe on Championshipissä viimeisenä. Seura nousi täksi kaudeksi League Onesta sarjaporrasta ylemmäs ja hissi vaikuttaisi olevan uhkaavasti alaspäin. Edellispeli sujui kuitenkin Gareth Ainsworthin miehistöllä suotuisasti, kun joukkue pudotti FA Cupissa Preston North Endin luvuin 4-1.

Suoraan sanottuna en laske illan kotijoukkueelle juurikaan mahdollisuuksia. Vaikka vieraiden avauksesta löytyy varmasti nimiä ihanneavauksen ulkopuolelta, on joukkueet ihan eri luokkaa. Spursille on tiedossa rutiinivoitto ja puolustusorientoitunut Mourinhon futis syö vastukselta ne vähätkin paikat pois.

TUPLAAMAAN!

Xavi täyttää 41 vuotta – tässä videokooste espanjalaislegendasta

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here