Everton ei päästä Manchester Cityä helpolla

Everton ei päästä Manchester Cityä helpolla, kun Goodison Parkilla väännetään tärkeistä pisteistä klo 22:00 alkaen.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Taivaansiniset nauttivat melkoista ennakkosuosikin asemaa, ainakin kertoimissa. Tämä siitä huolimatta, ettei City ole varsinaisesti osoittanut tällä kaudella sitä murskaavaa tasoaan, jota aiempina Guardiolan kausina on totuttu näkemään.

Siihen nähden, että Ancelottin miehistö saa kotonaan suoran voiton kerrointa 7.25, on syytä iskeä isäntiä tasoituksella. Vaikka avainpelaajia puuttuu, on pisteitä tullut tasaisella tahdilla ja siitä ansaittu sarjasijoitus toisena paikallisvastus Liverpoolin takana. Tänään uskoisin että tasainen ottelu on luvassa lähtökohdista huolimatta ja annetaan Evertonille pari maalia etumatkaa.

Tuplaus saadaan täydennettyä Crystal Palacen ja Leicesterin matsista poimitulla kohteella, joka vaatii osuakseen vieraille yhden ainoan maalin. Selhurst Parkilla pelattava matsi lienee joka tapauksessa vieraiden heiniä täyden ajan puitteissa, joten ainakin yhtä osumaa odotetaan Jamie Vardylta ja kumppaneilta.

TUPLAAMAAN!

Video: Aron Gunnarsson laukoi maalin 60 metristä Qatarin liigassa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here