Eurooppa-liigan puolivälieräjoukkueet selvillä – Arsenal pudotti AC Milanin

Valioliiga

Arsenal v AC Milan eurooppa-liigan puoliaika

Eurooppa-liigan neljännesvälierien toiset osaottelut pelattiin torstai-iltana. Arsenal kaatoi AC Milanin toistamiseen ja etenee kahdeksan parhaan joukkoon.

Neljännesvälierien avausosassa Arsenal haki 0-2-vierasvoiton Milanosta. Torstai-iltana Arsenal otti kotonaan voiton numeroin 3-1 (1-1) ja etenee näin puolivälieriin yhteismaalein 5-1.

Torstain ottelussa AC Milanin Hakan Calhanoglu laukoi vieraat johtoon kauniilla kudilla 35. minuutilla. Danny Welbeck kuitenkin tasoitti muutamaa minuuttia myöhemmin taukonumeroiksi 1-1.

Arsenal ratkaisi otteluparin lopullisesti toisella jaksolla, kun ensin 71. minuutilla Granit Xhaka teki 2-1-osuman ja sitten 86. minuutilla Welbeck illan toisellaan loppunumerot 3-1.

— —

Mestarien liigan viimeisetkin puolivälieräjoukkueet varmistuivat puolestaan keskiviikkoiltana. Lue lisää TÄSTÄ.