Atlético Madrid ja Marseille Eurooppa-liigan finaaliin

Atletico Madrid eurooppa-liigan finaaliin puoliaika

Eurooppa-liigan välierien toiset osaottelut pelattiin torstai-iltana. Espanjalainen Atletico Madrid ja ranskalainen Marseille selvittivät tiensä finaaliin.

Atletico Madrid kaatoi kotikentällään Arsenalin numeroin 1-0 (1-0). Ottelun ainoa maali syntyi juuri ennen taukoa, kun Diego Costa osui. Viikko sitten pelattu avausosaottelu päättyi 1-1-tasapeliin, joten Atletico Madrid etenee finaaliin yhteismaalein 2-1.

Toisessa välieräparissa Salzburg ja Marseille pelasivat pitkän kaavan mukaan. Marseille otti avausosassa 2-0-kotivoiton ja torstai-illan toisessa kohtaamisessa peli oli 90 minuutin jälkeen 2-0 Salzburgille Amadou Haidaran ja Bouna Sarrin maaleilla.

Ratkaisu nähtiin jatkoajalla ajassa 116 minuuttia, kun Marseillen Ronaldon teki ratkaisevan vierasmaalin ja kavensi loppunumeroiksi 2-1. Näin Marseille finaaliin yhteismaalein 3-2.

Eurooppa-liigan finaali pelataan keskiviikkona 16. toukokuuta Lyonissa, Ranskassa. Finaalin voittaja palkitaan suoralla paikalla tulevan kauden Mestarien liigan lohkovaiheeseen.