Eurooppa-liigan finaalia isketään osaksi triplausta!

Eurooppa-liigan finaali kruunaa perjantai-illan ja se otetaan ilman muuta osaksi triplausta. Myös päivän ainoa Veikkausliigan matsi pääsee osaksi kuponkia.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

SJK – Honka

Seinäjoella pelattavasta SJK:n ja Hongan matsista ei ennakko-odotuksissa povata kovinkaan suurta spektaakkelia. Vähämaalisuus nousee esiin.

Honka kulkee edelleen ainoana joukkueena ilman tappioita näin kymmenen ottelun jälkeen. Tänään tämä putki tuskin katkeaa, sillä SJK ei ole vakuuttanut alkukauden otteillaan. Yhdeksästä matsista on saldona vain yksi voitto ja pohjanmaalaiset ovat sarjan alemmassa keskikastissa.

Kertoimet suosivat Honkaa, mutta tasapeli ei tästä suuri ihme olisi. Liuskalle isketään kohde, joka osuu Hongan voittaessa tai tasatuloksella. Lisäksi maalimäärän pitää jäädä alle neljään, joka on erittäin todennäköistä. Esimerkkinä mainittakoon, että vain yhdessä tämän kauden Hongan pelissä on nähty tämän maalimäärän ylitys ja SJK:n matseissa ei kertaakaan.

Sevilla – Inter

Eurooppa-liigan finaalissa yhteen iskevät Sevilla ja Inter, joilla on molemmilla hallussaan jo paikka Mestarien liigaan ensi kaudeksi. Nyt pelataan vain ja ainoastaan pokaalista.

Sevilla on Eurooppa-liigan valtias, sillä espanjalaiset ovat voittaneet tämän turnauksen jopa viiteen otteeseen. Kuudes voitto on tänään tiukassa, sillä Inter lähtee matsiin ennakkosuosikkina. Nerazzurri kaatoi välierässä Shakhtar Donetskin tuntuvasti 5-0, kun taas Sevilla otti omassa matsissaan päänahan Manchester Unitedilta 2-1 voitolla.

Interin suosikin asema on ansaittu, sillä italojen hyökkäys on todella kunnossa. Parivaljakko Lautaro MartinezRomelu Lukaku tulevat aiheuttamaan Sevillan puolustuslinjalle pitkän iltapuhteen. Heitetään lapulle Interin yli 1.5 maalia ja jäädään jännäämään matkaako mestaruus Milanoon vai ottaako Sevilla historiallisesti kuudennen pytyn.

TRIPLAUKSEEN

Video: HJK:n Ferhan Hasani laukoi kauniin Panenka-rankkarin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän