Etelä-Afrikka ei yllätä pudotuspeleissä toistamiseen

Etelä-Afrikka ei yllätä pudotuspeleissä toistamiseen, kun puolivälierissä vastaan asettuu Nigeria. On sangen yllättävää, että nämä joukkueet pelaavat edes Afrikan mestaruusturnauksen puolivälierissä. Kuitenkin, Nigeria on tänään suosikki.

Osallistu Coolbetin kesätehtäviin ja voita palkintoja!

Nigeria kaatoi neljännesvälierissä hallitsevan mestarin Kamerunin luvuin 3-2. Arsenalin Alex Iwobi laukoi voittomaalin, kun Nigeria nousi tappioasemasta voittoon. Nigerialaisilta löytyy laatua joukkueestaan, enemmän kuin illan vastustajaltaan. Englannin Valioliigaa seuranneille tuttu mies Odion Ighalo oli mukana jokaisessa maalissa Kamerunia vastaan ja on todella kova luu Nigerian hyökkäyksessä. Kun joukkueesta löytyy vielä Ahmed Musan ja Wilfred Ndidin kaltaisia huippuluokan pelimiehiä, voi Nigeria edetä turnauksessa vaikka päätyyn saakka. Ainoastaan Senegal ja Algeria ovat suurempia ennakkosuosikkeja turnauksen voittajaksi kertoimien valossa.

Etelä-Afrikka järkytti kotiyleisöä tiputtamalla Egyptin turnauksesta lukemin 0-1. Thembinkosi Lorch pääsi yksi vastaan yksi tilanteeseen viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä ja upotti laukauksen varmasti oikeaan alakulmaan. Tänään joukkue on jälleen altavastaaja, eikä usko riitä siihen, että Nigeria kaatuisi.

Nigerian kolme maalia Kamerunin verkkoon ei ollut sattumaa. Etelä-Afrikan pelit ovat kuitenkin olleet todella vähämaalisia, eikä tänäänkään maalijuhlia nähdä. Nigerian vahva hyökkäys on kuitenkin tehokasta, joten pelivihje otetaan Nigerian voittoon. Historian saatossa Nigeria on vienyt tilastojen valossa joukkueiden keskinäisiä otteluita ja materiaaliero on tänään selvästi heidän edukseen.

Pelivihje: Nigeria (2.12 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Mario Balotelli antoi baarin omistajalle 2000 €, että tämä ajaisi mopolla mereen

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here