Espanja nousi kahden viime hetken maalin avulla tasapeliin Englantia vastaan – Katso ottelun maalit

Leicesterin hyökkääjä Jamie Vardy oli eilen kovassa iskussa, kun Englanti ja Espanja pelasivat harjoitusmaaottelun Wembleyllä.

Englanti aloitti ottelun erittäin terävästi. 7. minuutilla Jamie Vardy kaadettiin maalivahdin alueella rangaistuspotkun arvoisesti ja Adam Lallana kiitti luottamuksesta laittamalla pallon pilkulta varmasti maaliin.  Vardy tuplasi johdon upealla puskumaalilla, kun toista puoliaikaa oli pelattu vain kaksi minuuttia.

Espanjan painostus ottelun loppuhetkillä tuotti tulosta, kun 89. minuutilla Iago Aspas kavensi ensin pelin 2-1 ja aivan ottelun viime sekunneilla Isco toi Espanjan tasoihin.