Espanja ja Italia ylsivät murskavoittoihin – Katso otteluiden koosteet

Espanja kohtasi kotonaan eilen Makedonian MM-karsintaottelussa ja voiton turvin paranteli asemiaan lohkonsa kärjessä.

Espanja meni hieman onnekkaasti johtoon puolen tunnin pelin jälkeen, kun Makedonian Darko Velkoski puski Daniel Carvaljin keskityksen omaan maaliin. Espanja oli jatkuvasti niskan päällä ja tekikin toisella puoliajalla kolme lisämaalia. Maalintekijöinä olivat Vitolo, Nacho Monreal, sekä erittäin kovassa iskussa ollut Aritz Aduriz.

Katso 4-0 päättyneen ottelun kooste videosta:

Italia puolestaan otti varman 4-0 voiton Liechtensteinista ja ottelun paras pelaaja oli Torinon Andrea Belotti kahdella maalilla ja yhdellä syötöllään.

Italia aloitti maalinteon 11. minuutilla ja seuraava tuli jo minuutin päästä Ciro Immobile tuplasi Azurrien johdon. Erikoista ottelussi oli se, että kaikki ottelun maalit tulivat ensimmäisellä puoliajalla, vaikka Italia laukoikin toisella puoliajalla seitsemän kertaa maalia kohti. Immobilen ja Belottin lisäksi maalin teki Antonio Candreva.

Italia on tällä hetkellä toisena sarjataulukossa, sillä Espanjalla on parempi maaliero.