Erling Haaland taiteili akrobaattisen voittomaalin vanhan seuransa Dortmundin verkkoon keskiviikkona Mestarien liigassa.

Keskiviikkona Mestarien liigassa katseet kohdistuivat keskiviikkona Manchesteriin, jossa paikallisen Cityn vieraaksi saapui Dortmund. Seuratuin tähti oli Manchester Cityn Erling Haaland, joka kohtasi entisen seuransa.

Altavastaajana otteluun lähtenyt Dortmund onnistui ensimmäisellä puoliajalla jäädyttämään Cityn hyökkäyspelin tyystin. Kaiken lisäksi saksalaiset siirtyivät toisen puoliajan alussa johtoon Jude Bellinghamin maalilla.

Viimeisen kymmenminuuttisen aikana City kuitenkin nousi rinnalle ja ohi. Ensin oikeana laitapakkina pelanneen John Stonesin kova kaukolaukaus yllätti Dortmund-veskari Alexander Meyerin. Hetkeä myöhemmin Citylle voittomaalin iski kukas muukaan kuin Haaland, jonka osuma oli huimaa katsottavaa. Norjalaisjätti jatkoi Joao Cancelon keskityksen näyttävällä akrobatiasuorituksella pallon verkon perukoille.

2–1 jäivät ottelun loppulukemiksi. Lohkon toisessa ottelussa FC Kööpenhamina ja Sevilla pelasivat 0–0-tasapelin.