Bundesliigassa nähtiin sunnuntaina todella komea maali, kun Borussia Dortmundin 21-vuotias Erling Braut Haaland viimeisteli tyylikkäästi.

Borussia Dortmund kaatoi kotikentällään Union Berlinin numeroin 4-2 (2-0) Saksan Bundesliigassa sunnuntaina. Ottelun hahmo oli jälleen kerran Dortmundin norjalainen hyökkääjätähti Erling Braut Haaland, joka teki kaksi maalia.

Raphael Guerreiro vei Dortmundin johtoon heti 10. minuutilla. Haaland lisäsi johtoa 24. minuutilla. Dortmund siirtyi toisen jakson alussa jo 3-0-johtoon Marvin Friedrichin omalla maalilla. Union Berlin tuli maalin päähän, kun Max Kruse ja Andreas Voglsammer osuivat.

Haaland kuitenkin ratkaisi ottelun lopullisesti 83. minuutilla. Mats Hummels lähetti pitkän juoksupallon ja Haaland laukoi taidokkaalla nostolla pallon yli vastustajan maalivahdin.