Ennakkosuosikkien kyydissä kohti UCL-karsintoja

Ennakkosuosikkien kyydissä mennään kohti uutta tuplauspäivää, kun Mestarien liigan karsintoja pelataan muutaman matsin verran.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken.

Hyvin yksinkertaisella kaksikolla isketään tähän tuplaukseen. Luottoa löytyy Maccabi Tel Avivin ja RB Salzburgin kohtaamisessa vierasjoukkueeseen. RB on materiaaliltaan ihan eri tason joukkue ja UCL-paikka lienee pikkuhiljaa varmaa.

Yhtä lailla hypätään ennakkosuosikin kelkkaan myös Slavia Prahan ja FC Midtjyllandin matsissa. Slavia pääsee operoimaan kotonaan, sekä materiaalietu on isäntien puolella. Kerroin 1.80 maistuu markkinatoppina oikein hyvin.

LYÖ VETOA!

Tsekkaa uusi Payback Booster – palautusta joka pyöräytyksestä

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here