Ennakko: USA v Saksa

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

G-lohkon päätöskierroksen ottelussa kohtaavat USA ja Saksa. Peli alkaa klo 19.00.

 

 

Joukkueet lähtevät otteluun kahdelta lohkon kärkipaikalta. Kumpikin tietää, että tasapeli riittää heille varmistamaan jatkopaikan, mutta tappio voi tarkoittaa kisojen päättymistä. Jos lohkon toisesta ottelusta Ghanan ja Portugalin välillä jompi kumpi voittaa suurinumeroisesti putoaa USA tai Ghana melko varmasti tappiolla ulos. Jos taas toisessa ottelussa pelataan tasan, riittäisi tappiokin tässä ottelussa jatkopaikkaan. Kimuranttia.

 

USA lähtee hyvässä vireessä Saksaa vastaan. Joukkue voitti avauskierroksella Ghanan loppuhetkillä, mutta menetti johtonsa seuraavassa pelissä samalla tavalla. Heidän pelaamisensa nojaa hyvään joukkuepeliin ja pariin tähtipelaajaan: Clint Dempsey ja Tim Howard. Jos joukkue jatkaa samalla ilmeellä, on tasapeli hyvinkin mahdollinen kovia saksalaisia vastaan.

 

Saksa avasi kisat huikealla vauhdilla. Se möyhensi Portugalin, mutta sen jälkeen tasasi pisteet Ghanan kanssa. Saksa luottaa kuitenkin erinomaiseen pelaajamateriaaliinsa ja joukkuepeliinsä. Saksalaisten mestaruusosake on edelleen korkealla. Joachim Löw lähtee luottavaisena otteluun, vaikka Ghana kova vastus onkin.

 

 

Iske vedot sisään Betssonin sivuilla tästä linkistä.

 

Ensimmäinen hakumme on Saksan voitto, kertoimella 1.61.

saksa

 

 

Toinen vetomme on ottelun maalimäärä, jonka uskomme nousevan over 2.5, kertoimella 1.81.

over 22222

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!