Ennakko: Saksa v Portugali

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

Ennakkoon yksi alkusarjan mielenkiintoisimmista ja odotetuimmista otteluista pyörähtää käyntiin maanantai-iltana klo 19.

 

G-Lohkon ennakkosuosikit Saksa ja Portugali kohtaavat heti avauskierroksella ja polkaisevat lohkon ottelut käyntiin illan trillerillä. Molemmat joukkueet mielivät tietenkin lohkovoittoa, eikä kumpikaan halua missään nimessä kokea tappiota avausottelussa. Tasapelikin olisi kelpo tulos, koska lohkon muut joukkueet, Ghana ja USA ovat kaksikolle täysin lyötävissä olevia nippuja normaalisuorituksella.

 

Mielenkiintoa ennen peliä on herättänyt Portugalin tähden, Cristiano Ronaldon pelikunto. Ronaldo jätti viikonloppuna harjoitukset kesken ja on ollut kysymysmerkki illan otteluun. Miehen puuttuminen olisi musiikkia Saksan päävalmentaja Joachim Löwin korville. Kahden huippukovan joukkueen pelistä on lupa odottaa todellista trilleriä

 

Puoliaika.com toimitus lähtee hakemaan pientä yllätystä illan otteluun, johon kertoimet löytyy tietysti Betssonilta.

 

Haemme Portugalin voittoa todella kovalla 4,00 kertoimella. Materiaaliltaan Saksa on kovempi joukkue, mutta Cristiano Ronaldon pelatessa aivan kaikki on mahdollista. Asetelma hieman samanlainen kuin Espanja-Hollanti -pelissä.

 

saksaport

 

Toiseksi vedoksi haemme Portugalin kovaotteisen Bruno Alvesin keltaista korttia. Alves rymistelee tilanteisiin usein kyynärpäät ja napit edellä, joten kortit saattavat viuhua pitkänhuiskealle Alvesille.

 

bruno alves