Ennakko: Saksa v Algeria

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

SAKSA – ALGERIA

 

 

Illan myöhäisottelussa kohtaavat Saksa ja Algeria. Ottelu starttaa klo 23.00.

 

 

Kisojen yksi suurimmista, ellei suurin, mestarisuosikki aloittaa pudotuspeliottelunsa tänään. Saksalla on vyöllään roppakaupalla kokemusta korkean profiilin paineotteluista, kun taas heidän vastustajansa tekee debyytin tällä tasolla. Saksa runnoi lohkovoittajana jatkoon, ja heidän pelaamisensa hakee vasta parhaita uomia. Saksan potentiaali on aivan huikea, joten odottaa sopii, että Saksa rullaa otteluparista jatkoon.

 

 

Algeria on ollut yllättävän kova kisoissa. He puolustavat hurjalla draivilla, eikä helppoja maaleja heitä vastaan ole juuri nähty. Tiukan puolustuspelaamisen päälle on nähty ihan kohtalaisen hyvää hyökkäyspeliäkin ajoittain. Algeria on fyysinen, hyväkuntoinen ja tarmokas joukkue, jota ei ole ihan helppoa kaataa. Saksa on kuitenkin ottelussa selkeä suosikki, joten algerialaisilla on edessään valtava haaste päästä jatkoon turnauksessa.

 

 

Huippujännityksen takaamiseksi iske vedot sisään Betssonin sivuilla tästä linkistä.

 

 

Puoliaika.comin vetohaut illan otteluun ovat seuraavanlaisia:

 

1. Uskomme Saksan kahden maalin voittoon. Kohteeksi siis Saksa -1, kertoimella 1.79.

 

2. Ensimmäisen puoliajan maalimäärän uskomme olevan over 1.5, kertoimella 2.28.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!