Ennakko: Ranska v Saksa

720px-WC-2014-Brasil.svg_

RANSKA – SAKSA

Perjantai-illan ensimmäisessä puolivälierässä kohtaavat Ranska ja Saksa. Ottelu alkaa klo. 19.00.

Ranska lähtee otteluun haastajana. Se on voittanut kisoissa yhtä ottelua lukuun ottamatta kaikki vastustajansa. Se taisteli Nigerian kanssa edellisellä kierroksella tasaisen väännön, jonka se käänsi toisella jaksolla itselleen. Joukkueen pelaaminen on ollut suht iloista menoa koko kisojen ajan.

TSEKKAA TÄMÄ:

Viime ottelussa kehnosti pelannut Olivier Giroud saattaa tippua vaihtopenkille, koska Ranskan hyökkäys toimi heti paremmin kun Antoine Griezmann korvasi miehen ja Karim Benzema pääsi tutulle keskushyökkääjän paikalleen. Nyt ollaan jo pitkällä kisoissa ja onkin mielenkiintoista nähdä mihin Ranska pystyy mahtavaa Saksaa vastaan.

Saksa on ollut ja on edelleenkin kisojen suurimpia voittajasuosikkeja. Algeria antoi edellisellä kierroksella todella huikean vastuksen ja Saksa pääsi vaivoin otteluparista jatkoon. Nyt sillä on riveissään joukkue joka voi hyvinkin mennä kisoissa päätyyn saakka. Heikkouksia ei Joachim Löwin joukoista juuri löydy.

Negatiivinen uutinen on joukkueen sisällä riehunut flunssa-aalto, joka saattaa olla heikentävä tekijä illan ottelussa. Mm. Thomas Muller on kärsinyt taudista, samoin runkotoppari Mats Hummels. Saksa lähtee joka tapauksessa suosikkina illan otteluun.

Lisäjännityksen takaamiseksi iske vedot sisään Betssonilla tästä linkistä.

 

Puoliaika.comin toimituksen vetohaut illan peliin ovat seuraavanlaiset.

1. Lähdemme liikkeelle siitä, että Saksa menee otteluparissa jatkoon. Kohteena siis kumpi menee jatkoon (sis. jatkoaika+rankkarit)  ja pelaamme Saksaa kertoimella 1.68.

2. Oletamme ottelun maalimäärän jäävän alhaiseksi, joten valintana under 2.5 maalia kertoimella 1.61.

Edellinen artikkeliVideo: TOP5 pelaajat, jotka eivät koskaan pelanneet mm-kisoissa – Millä järjellä Kuningas ei mahdu tähän?
Seuraava artikkeliVideo: Top10 ovelinta vaparikuviota – Tästä vinkkejä omiin vapareihisi