Ennakko: Neljä Ykkösen ottelua

 

Ykkösessä pelataan todella jännittävää loppukautta. Tänään on neljä ottelun kierros, jossa jokaisella pelillä on tietynlainen panos.

 

HIFK – Ilves

Erittäin vahvasti kotona pelannut HIFK on murjonut vastustajia erittäin suurinumeroisesti. Viimeksi kaatui sarjakärki luvuin 4-1. Ilves taas on pelannut jokseenkin alavireisesti ja tutkan alta voi aistia fanien pettymyksen valmennusjohtoon.

Ilveksen joukke on kärsinyt loukkaantumisista, joten tämä on HIFK:lle erittäin hyvä tilanne, joskin heidän yksi suurimmista persoonista kentällä, Jukka Halme on loukkaantunut.

Siltikin HIFK:n hyökkäysmateriaali on vahvempaa kuin vieraiden, joten HIFK-1 on tähän erinomainen haku. Betsson antaa tähän kertoimeksi 2.85.

 

HAKA – AC Oulu

Haka on mukana kärkikahinoissa ja se onkin pelannut erinomaisesti viimeiset pelit. Viisi viimeistä kotiottelua Valkeakoskella on päättynyt Hakan voittoon kolmesti, sekä kaksi tasan.

Oulun viisi viimeistä vieraspeliä on päättynyt voittoihin Ilveksestä ja Viikingeistä, sekä kolmeen tappioon.

Vaikka Oulu on parantanut peliään, on Haka silti ennakkosuosikki tässä. Myös tähän on hyvä kokeilla Haka-1, johon Betsson antaa kertoimeksi 2,36.

 

JJK – Viikingit

Vuosaarelaiset ovat paniikissa. Ykkösveskan lisäksi lähti muutama muu avainpelaaja, joten tämä vieraspeli ei näytä heille hyvältä. Viidestä viimeisestä vieraspelistä Viikingit eivät ole saalistaneet kuin yhden tasurin ja sekin toiseksiviimeisenä olevaa Jazzia vastaan.

Erittäin simppeliä. Viikinkien tason takia JJK-1 ja kerroin tähän on 1.85.

 

KTP – PK-35

Sarjakärki saa vieraita vantaalta. Vaikka KTP pelasi huonosti vieraskentällä HIFK:ta vastaan, ei se tarkoita sitä, että he olisivat menettäneet otteensa. McFaulin poissaolo tuskin näkyy, sillä KTP:llä on kyllä korvaaja vastaavalle paikalle.

PK:n puolustus on kova, mutta kyllä KTP:n hyökkääjäkaksikko puskee siitä läpi.

Lähdetään tähänkin rohkeasti KTP-1, jossa kerroin on 2.50.

 

Iske laput sisään Betssonilla, jotta peleistä tulisi vähän jännempiä ja mene paikan päälle katsomaan peliä, mikäli on mahdollista.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!