Ennakko: MM-kisat, A-lohko – Brasilia

icontexto_brasil_escudo_cbf

VALMENTAJA: Luiz Felipe Scolari

MM-KISOISSA (MESTARUUDET): 19 kertaa (5)

TSEKKAA TÄMÄ:

FIFA-RANKING: 3

PELAAJALUETTELO:

Maalivahdit:
Jefferson (Botafogo)
Julio Cesar (Toronto)
Victor (Atlético Mineiro)

Puolustajat:

Maicon (AS Roma)
Marcelo (Real Madrid)
Maxwell (PSG)
Thiago Silva (PSG)
Dani Alves (Barcelona)
Dante (Bayern München)
David Luiz (Chelsea)
Henrique (Napoli)

Keskikenttä:

Bernard (Skakhtar Donetsk)
Fernandinho (Manchester City)
Hernanes (Inter Milan)
Luiz Gustavo (Wolfsburg)
Oscar (Chelsea)
Paulinho (Tottenham)
Ramires (Chelsea)
Willian (Chelsea)

Hyökkääjät:
Fred (Fluminense)
Hulk (Zenit)
Jô (Atlético Mineiro)
Neymar (Barcelona)

 

Brasilia lähtee kotikisoihinsa yksi tavoite mielessään; mestaruus. Isäntämaana he pääsivät suoraan kisoihin ilman karsintoja. Ystävyysottelut eivät ole menneet täysin odotetusti, sillä joukkue hävisi muun muassa Englannille luvuin 2-1.

 

Jatkomahdollisuudet

Isäntä maa on suurin suosikki lohkovoittajaksi tästä lohkosta. Sen leveä materiaali riittää kierrätyksiinkin jatkopelejä ajatellen. Yksi mikä varmasti tässä joukkueessa jokaista futisfania harmittaa on Kakan ja Ronaldinhon poisjääminen. Se ei silti heikennä Brasilian joga bonitoa, vaan tuo uusille taitaville palloilottelijoille tilaa.

 

Kolme avainpelaajaa

Brasilian joukkue on täynnä toinen toistaan taitavempia pelaajia, mutta seurantaan kannattaa laittaa ehdottomasti PSG:n toppari Thiago Silva, Chelsean Oscar, sekä Conferedations Cupissa loistanut Fluminesen Fred. Brasilian maalivahdit nojaavat todella paljon puolustajiin ja tästä syystä kannattaakin seurata Silvan työskentelyä. Erittäin loistava pelinlukutaito tekee hänestä yhden maailman parhaimmista toppareista.

Oscarin erittäin hyvät syötöt ja linjojen läpi leikkaukset ovat vaarallisia vastustajille. Oscarin hyvät harhautukset tuovatkin usein tilaa hänelle itselleen ja kyllä miehen taidonnäytteitä näytetään seuraavan päivän koosteissa.

Fred oli yksi Brasilian isoimmista pelaajista Conferedations Cupissa ja saikin hopeisen kengän noista kisoista. Hänen maalinnälkänsä ei tule näissäkään kisoissa yllättämään

 

Seuraa häntä

Seuraamisen arvoinen pelaaja on Barcelonan hyökkääjä Neymar. On mielenkiintoista nähdä, että syttyykö hän taas Joga Bonitoon jonka nykyinen seurajoukkue on hänestä syönyt. Mikäli vastustajien puolustajat eivät ole tarkkana Neymarin kanssa tulee hän rokottamaan useasti heitä.

 

Ottelut

12.6 Brasilia – Kroatia

17.6 Brasilia – Meksiko

23.6 Kamerun – Brasilia

 

Vetovinkki:

Brasilian hyökkäys on niin maaginen, että Brasilia-1 on loistava kohde pelata Betssonin 1,83 kertoimella Kroatiaa vastaan.

Edellinen artikkeliVideo: Ronaldinhon kaunis vaparimaali
Seuraava artikkeliEnnakko: MM-kisat, A-lohko – Meksiko