Ennakko: MM-Finaali – Saksa v Argentiina

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

 

MM-FINAALI: SAKSA – ARGENTIINA

 

 

Tänään kisat huipentuvat legendaarisella Maracanalla pelattavaan MM-finaaliin. Tiensä finaaliin ovat raivanneet Saksa ja Argentiina. Kyseessä on siis vuoden 1990 MM-kisojen toisinto. Sillä kertaa Saksa vei pystin ja juhli Italiassa mestaruutta. Tämän illan ottelu alkaa klo. 22.00.

 

 

Saksa lähtee finaaliin murskattuaan välierässä kisaisäntä-Brasilian. Kisojen ennakkosuosikkeihin koko ajan lukeutunut Saksa puhkuukin itseluottamusta ja nyt heillä on huikea draivi päällä. Ei ole kuitenkaan syytä sokaistua välierän murskajaisista liikaa. Koko kisoissa melko ailahtelevasti pelannut Brasilia oli profiilipelaajien poissaolojen jäljiltä helisemässä. Yllttävää kyllä henkisesti joukkue on näyttänyt surkealta ja jopa pelokkaalta. Saksa puolestaan on tunnettu henkisesti todella vahvana nippuna, jonka paineensietokyky on maksimaalinen. Saksa pääsi käyttämään hyväkseen Brasilian sekoilut ja lukemat menivät järkyttäviksi.

 

Saksa jatkanee samalla kokoonpanolla, eikä lähde muuttelemaan voittavaa yhdistelmää. Kärjessä aloittanee Miroslav Klose, joka on kaikkien aikojen kovin maalipyssy MM-kisoissa. Yhteensä maaleja miehellä on nyt 16 kpl. Ratkaisupelaajaksi monet asiantuntijat ovat kaavailleet jälleen Thomas Mülleria. Müllerin tehot ovat huippuluokkaa. Niiden taustalla piilee väsymätön uurastus ja liike, sekä varsinkin oikea-aikaiset nousut maalille. Ilta tulee kertomaan onko Klosesta tai Müllerista ratkaisijaksi MM-finaalissa!

 

 

Argentiinan lähtökohtana on rankkarikisassa voitettu välierä Hollantia vastaan. Monet asiantuntijat pitivät ennen kisoja Argentiinaa mahdollisena mestariehdokkaana, mutta silti tuntuu että joukkue on salakavalasti hiipinyt mukaan finaaliin. Joukkueen akilleenkantapääksi epäilty puolustus on ollut pitävä, maalivahti Sergio Romero ei ole flopannut sekä keskikentällä tasapainottavat Javier Mascherano, Fernando Gago ja Lucas Biglia ovat pelanneet ansiokkaasti. Tähän päälle maaginen iskukyky kärkiosastolla niin kasassa on voittava joukkue.

 

Tänään Argentiina joutuu maksimaaliseen testiin. Se tulee todennäköisesti vetäytymään melko tiiviiksi paketiksi ja pyrkii iskemään vastaiskuilla Saksan linjan taakse. Täysin kriittistä roolia pelaavat Mascherano ja Biglia, joita vastaan tulee uskomattoman kova kolmikko: Toni Kroos-Bastian Schweinsteiger-Sami Khedira. Koko Argentiinan kansan odotukset lepäävät luonnollisesti heidän ykköstähtensä ja kenties historian parhaimman jalkapalloilijan, Lionel Messin varassa. Messillä on tänään edessään ainutkertainen mahdollisuus todistaa kaikille epäilijöille, että mies onnistuu voittamaan myös jotain maansa riveissä.

 

Tulossa on superjännittävä jalkapalloilta. Nämä ovat olleet upeat kisat ja toivotaan finaalin nousevan klassikoksi!

 

 

Lisäjännitystä finaaliotteluun saat iskemällä vedot Betssonin sivuilla tästä linkistä.

 

Puoliaika.comin toimitukse haut otteluun ovat seuraavat:

 

1. Uskomme finaalin jäävän vähämaaliseksi, joten haemme under 2.5 maalia kertoimella 1.56.

 

2. Uskomme Saksan hallitsevan peliä ja palloa, joten toinen hakumme on Saksan pallonhallinta yli 52.5%. Kertoimella 1.74.

Edellinen artikkeliVideo: Pohjois-Korea voitti Brasilian MM-kisat?
Seuraava artikkeliKooste: FINAALI – Saksa – Argentiina