Ennakko: Kroatia v Meksiko

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

A-lohkon toinen ottelupari on tänään Kroatian ja Meksikon kohtaaminen. Ottelu alkaa klo 23.00.

 

Huippujännittävässä kamppailussa panoksena on toinen paikka lohkosta jatkopeleihin. Mexico on pelannut todella vahvaa futista kaksi ensimmäistä peliä. Kroatia puolestaan pöllytti Kamerunin ja pelasi hyvän ottelun Brasiliaa vastaan, tappiosta huolimatta.

 

Kroatia on kahdesta joukkueesta ehkä aavistuksen teknisempi ja materiaaliltaan parempi. Kroaattien työteliäs ja tekninen pelityyli on aina ollut katsojille mielenkiintoinen, eikä tänäkään vuonna se ole tuottanut pettymystä. Tähtipelaajat Luka Modricin johdolla ovat nyt isossa paikassa, koska Meksiko ei todellakaan ole mikään suupala.

 

Meksiko luottaa hyvään joukkuepeliinsä, joka on nopeaa ja viekasta. Joukkue on tasainen, ilman suuria heikkouksia. Viime ottelussa maalivahti Guillermo Ochoa oli aivan maaginen. Puolustuspeli on myös kautta linjan tasaisen varmaa. Meksikolla on etuna se, että tasapelikin riittää sille jatkopaikkaan.

 

Huippujännittävän ottelun kirsikaksi kakun päälle vedot sisään Betssonilla, tästä linkistä vetovalikoima auki.

 

Meidän ensimmäinen valintamme on ottelun puoliaika/voittaja -veikkaus. Puoliaika.com toimitus uskoo Kroatian menevän tauolle johdossa ja Meksiko raapii ottelun tasoihin toisella jaksolla. Kerroin massiivinen 13.50.

puoliaika

 

Toinen valintamme on maalien lukumäärä, jossa uskomme vähämaaliseen under 2.5 maaliin, kertoimella 1.74.

under 2.5