Ennakko: Kolumbia – Uruguay

brazil world cup

 

Lähtökohdat tähän otteluun ovat joukkueilla hieman erilaiset. Kolumbia marssi alkulohkostaan jatkoon isännän elkein kolme voittoa taskussaan, kun taas Uruguay otti tarvittavat voitot Englannista ja Italiasta kirvelevän Costa Rica-tappion jälkeen. Joukkue on joutunut aikamoisen mediamylläkän kohteeksi Luis Suarezin puremisen vuoksi, mutta suurempi häiriötekijä on Suarezin poissaolo joukkueesta pelikiellon vuoksi.

Näihin lähtökohtiin vedoten on hyvä tehdä itselleen hieman kesälomarahaa Betssonin kustannuksella.

Vetoniiloille vinkiksi se, että Kolumbia tulee marssimaan tästä ottelusta jatkoon. Etelä-Amerikan karsinnoissa Kolumbia voitti kotiottelussaan Uruguayn lukemin 4-0 ja Uruguay voitti oman kotiottelunsa 2-0. Nämä faktat ottaen huomioon ja siihen lisäten sen, että näissä kisoissa on verkkoja heiluteltu, on perusteltua sanoa, että tässä ottelussa tullaan näkemään maaleja. Kumpikaan joukkue ei ole jäänyt kisoissa nollille, joten Betsson tarjoaa mukavan kertoimen 2.2 sille, että ottelussa tulee yhteensä yli 2,5 maalia.

col-uru maalien määrä

 

Toisena vetona lähtisimme suosittelemaan Betssonin kohdetta, jossa molemmmat joukkueet tekevät maalin, mutta Kolumbia voittaa ottelun. Tälle saa kertoimen 4.7, mikä on lähes samanlainen tarjous kuin löytäisi Copa Mundialit tarjouskorista alle viidelläkymmennellä eurolla.

 

kotivoitto molemmat tekevät maalin

Tästä linkistä pääset tekemään rahaa!