Ennakko: Japani v Kreikka

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

C-lohkon myöhäispelissä kohtaavat lohkojumbot Japani ja Kreikka. Ottelu starttaa klo 01.00.

 

Molemmat joukkueet hävisivät kisojen avausottelunsa. Japani taipui Norsunluurannikolle ja Kreikka konttasi rumasti Kolumbiaa vastaan. Jatkomahdollisuuksien takia kyseessä on siis molemmille elämän ja kuoleman kamppailu.

 

Japanilla on Kreikkaa parempia hyökkäyspään yksilöitä, kun taas Kreikka on tunnettu yleensä tiukasta puolustuksestaan. Teknisemmät ja vikkelät japanilaiset voivat aiheuttaa yllättäviä ongelmia Kreikan linjalle. Kreikka pelasi suhteellisen hyvin ottelussaan Kolumbiaa vastaan, eikä 0-3 tappio kerro missään nimessä koko kuvaa avausottelusta.

 

Kreikka lähtee ehkä hienoisena ennakkosuosikkina otteluun. Japani lähtee varmasti taistelemaan myös voitosta kynsin hampain ja heidän paremmat erikoistilannespesialistit saattavat nousta arvoon arvaamattomaan.

 

Iske tästä linkistä otteluun vedot Betssonilla. Puoliaika.comin toimitus ainakin hakee lisäjännitystä yön otteluun veikkaamalla.

 

Ensimmäinen hakumme on otteluun tasapeli, jolle Betsson tarjoaa 3.20 kerrointa:

jpnkreika

 

 

Ennakoimme vähämaalista tasapeliä, joten toisena hakuna on under 2.5 maalia. Betssonin kerroin kohteelle on 1.76:

under25

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!