Ennakko: Japani v Kolumbia

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

C-lohkon päätöskierroksella kohtaavat Japani ja Kolumbia. Ottelu starttaa klo 23.00.

 

Ottelussa on vielä isot panokset, koska Japani pitäisi voitolla jatkohaaveet elossa. Kolumbia puolestaan varmistaisi pisteellä lohkon piikkipaikan ja kenties helpomman vastustajan jatkopeleihin.

 

Japanilla ottelun voittaminen on siis ainoa mahdollisuus päästä jatkoon. Tässäkin skenaariossa Kreikan pitäisi lyödä Norsunluurannikko. Sen jälkeen mentäisiin vielä maalierovertailuun, joten kiharaiselta näyttää Japanin jatkoonpääsy. Japani on ollut kisoissa hienoinen pettymys, koska nopeatempoisesta pelistään tunnettu joukkue ei ole pystynyt raapimaan kasaan kuin yhden pisteen. Tärkeintä on se kuitenkin, että mahdollisuudet ovat edelleen olemassa.

 

Kolumbia on puolestaan napannut molemmista kamppailuistaan voiton ja lähtee nyt varmistelemaan lohkovoittoa. Kolumbian pelaaminen on ollut miellyttävää katsottavaa kisoissa. Hyökkäyspäässä on todella pirteitä yksilöitä, nopeaa laitapelaamista ja muutenkin hyvän jalkapallojoukkueen tunnusmerkit täyttyvät. Joukkueen suurin tähti on odotetusti ollut James Rodriguez.

 

Puoliaika.com suosittelee laittamaan vedot sisään, jotta maksimaalinen jännitys illan peliin syntyy. Betssonin sivuilta löytyy laaja valikoima kohteita, tsekkaa tästä linkistä!

 

Ensimmäinen hakumme otteluun on Kolumbian voitto, johon kerroin 1.90.

kolumbia 2

 

 

Toinen hakumme on James Rodriguezin maali, jossa kerroin on 3.75.

james r

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!