Ennakko: Italia v Uruguay

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

D-lohkon päätöskierroksella kohtaavat Italia ja Uruguay. Ottelu alkaa klo 19.00.

 

Elämän ja kuoleman ottelussa panoksena on ei enempää tai vähempää kuin lohkon toinen jatkopaikka. Uruguay nappasi massiivisen tärkeän voiton Englannista edellisellä kierroksella ja säilytti jatkohaaveensa. Italia puolestaan konttasi ja koki yllätystappion kisojen ilopilleriä Costa Ricaa vastaan.

 

Italia on ollut kisoissa melko tasapaksu. Se voitti Englannin puuduttavalla esityksellä ja sen jälkeen hävisi Costa Ricalle. Periaatteessa Italia on ollut juuri sitä mitä monet ovat odottaneetkin. Tänään sillä on mahdollisuus varmistaa jatkopaikkansa, johon riittää tasapelikin. Mikä ei katsojien kannalta ole ehkä ideaalitilanne.

 

Uruguayn tärkein pelaaja, talismaani, Luis Suarez tuli sairauslomaltaan ja iski voittomaalin Englannin verkkoon juuri kun näytti että kaikki toivo oli menetetty. Suarez on jälleen huomion keskipisteenä kun Uruguay lähtee otteluun Italiaa vastaan. Koko kansan haaveet nojaavat mieheen. Edinson Cavanilla oli pelaamisessaan jo joitain hyviä juttuja, mutta silti Suarez on maan suurin toivo.

 

Lisäjännitystä saa veikkaamalla, joten vedot sisään Betssonilla tästä linkistä!

 

Ensimmäinen vetomme on ottelun merkiksi X. Kerroin 3.30.

risti uru

 

Toinen hakumme on se, että Luis Suarez tekee maalin. Kohteessa kerroin 2.50.

suarezz

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!