Ennakko: Iran v Nigeria

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

Iran ja Nigeria aloittavat MM-kisaurakkansa maanantai-illan toisessa ottelussa.

 

Klo 22.00 alkavassa pelissä kohtaavat F-lohkon kaksi ennakolta heikompaa joukkuetta. Bosnian hävittyä viime yönä Argentiinalle, antaisi voitto tästä ottelusta jommalle kummalle joukkueelle mahdollisuudet taistella tosissaan jatkopaikasta. Varsinkin Nigeria jolla on kohtalaisen hyvä kokoonpano, saisi ison boostin voitosta.

 

Iranista uumoillaan lohkon heittopussia, joten paremmalla pelaajamateriaalilla varustettu Nigeria lähtee peliin suosikin paikalta. Esimerkiksi Nigerian hyökkääjä Emmanuel Emenike saattaa olla pitelemätön Iranilaisille. Todella näppärien nigerialaishyökkääjien otteita on takuulla miellyttävää seurata. Iranilla on toki omat mahdollisuutensa ottelussa, mutta huippuhyökkääjän puuttuminen voi olla akilleenkantapäänä illan pelissä.

 

Jännitystä illan peliin saa kun iskee vedot kiinni Betssonilla. Puoliaika.com toimitus lähtee kokeilemaan seuraavia vetoja:

 

Nigeria lähtee otteluun suosikkina ja kisoissa on muutenkin nähty maaleja, joten Nigeria -1, kertoimella 3.85 on kokeilemisen arvoinen

 

nigeria

 

Toiseksi vedoksi valitsimme avausmaalintekijän veikkaamisen. Nigerian Emmanuel Emenike on Betssonilla kohteen suosikki. Kertoimella 6.00 voi kuitenkin tehdä ihan mukavan tilin jos on rohkea veikkaaja.

 

eminike