Ennakko: Hollanti v Meksiko

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

HOLLANTI – CHILE

 

Illan ensimmäisessä jatkopelissä nähdään kahden hyökkäävän joukkueen kohtaaminen. Lohkovaiheessa positiivisia otteita esittäneet joukkueet lähtevät otteluun suhteellisen hyvistä asetelmista. Hollanti saa Robin van Persien takaisin kokoonpanoonsa. Leroy Fer ja Bruno Martins Indi ovat todennäköisesti sivussa. Vasemman pakin tontilla tuurannut Dirk Kuyt jatkanee samalla paikalla.

 

Joukkue lähtee havittelemaan voittoputkensa jatkoa myös Meksikoa vastaan. Hollantilaiset ovat usein hyvällä pelipäällä täysin pysäyttämättömiä, mutta vaikeuksien alkaessa rivit voivat murtua täysin. Nyt Louis van Gaalin nippu on pysynyt kasassa ja joukkue selkeästi pelaa valmentajalleen.

 

Meksikolta puuttuu kokoonpanosta Juan Vazquez pelikiellon takia, joten Carlos Salcido hyppää luultavasti puolustavan keskikentän tontille. Muuten kokoonpano näyttää muuttumattomalta ja kovakuntoinen Meksiko lähtee haastamaan oranssipaitaista vastustajaansa.

 

Iske vedot sisään Betssonilla täydellisen jännityksen takaamiseksi. Helpoiten se onnistuu tästä linkistä.

 

Puoliaika.comin haut otteluun ovat seuraavanlaiset:

 

1. Haemme ottelussa rohkeasti varmaa tasapeliä. Jatkopeleissä marginaalit ovat perinteisesti hyvin pienet ja virheitä vältetään. Jonkun RvP:n yksilötaito voi tietenkin ratkaista pelin milloin vain, mutta uskomme tiukkaan tasapeliin kertoimella 3.20.

 

2. Toisena hakuna kokeilemma puoliaika/lopputulos vetoa. Tässä yhdistelmä 2X tuo kertoimen 13.50.

Edellinen artikkeliVideo: Defoe riiteli ennen vaparia vetovuorosta – Katso hänen reaktionsa, kun kaveri teki maalin
Seuraava artikkeliVideo: Katso, kun koira juhlii Portugalin maalia