Ennakko: Hollanti v Argentiina

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

HOLLANTI – ARGENTIINA

 

 

Illan välierätrillerissä kohtaavat Hollanti ja Argentiina. Ottelu alkaa klo. 23.00.

 

 

Hollanti lähtee illan otteluun väännettyään Costa Rican kanssa 120. minuuttisen viime lauantaina ja lyötyään heidät rankkarikisassa. Kiitos kuuluu Newcastle Unitedissa pelaavalle Tim Krulille, jonka psyykkaus sai costaricalaisten jalat vapisemaan ja Krul torjuikin Hollannin jatkoon.

 

Nyt Hollannilla on loukkaantumishuolenaan Robin van Persie, joka on kärsinyt mahataudista. Joka tapauksessa Hollannin tärkein pelaaja on Arjen Robben, joka on kantanut joukkuetta harteillaan pelaten aivan huikealla tasolla. Harmittavasti Robbenia vaivaa edelleen krooninen kaatumatauti. Nyt oranssipaidat lähtevät Etelä-Amerikan jättiä vastaan tasaisista asetelmista ja tekevät kaikkensa varmistaakseen paikan eurooppalaiseen finaaliin. Puolustuspään pitävyys jättää monia kysymyksiä, joihin saamme vastauksen tänään.

 

 

Argentiinan pelaaminen ei ole ollut mitenkään vakuuttavaa näissä kisoissa, mutta he ovat kuitenkin raivanneet paikan MM-semifinaaliin. Tänään heiltä puuttuu runkomies Angel di Maria, joka kärsii reisivammasta eikä pysty ennakkotietojen mukaan osallistumaan peliin.  Benfican Enzo Perez ja ex-Liverpool-laituri Maxi Rodriguez kärkkyvät paikkaa avauksessa, jos di Maria on todellakin lasaretissa.

 

Argentiinaa ei yksikään joukkue ole vielä pystynyt kunnolla haastamaan, mutta la albicelesten pelaaminen on silti nojannut vahvasti Lionel Messin maagisuuteen. Messi on kantanut ratkaisevilla hetkillä joukkuettaan harteillaan ja pystynyt ratkaisemaan otteluita maaleilla ja briljanteilla syötöillään. Tänään tangokansan katseet kääntyvät jälleen kerran messiaaseensa, jolta odotetaan lisää urotekoja Argentiinan itsenäisyyspäivänä.

 

 

Lisäjännityksen takaamiseksi iske vedot Betssonin sivuilla tästä linkistä.

 

Puoliaika.comin toimituksen haut illan otteluun ovat seuraavat:

 

1. Argentiina on ottelussa vedonvälittäjien suosikki, mutta lähdemme kokeilemaan vetoa jossa panokset palautetaan mikäli ottelu päättyy tasan. Joten kohteeseen markkinan vastaisesti Hollanti, kertoimella 2.01.

 

2. Kokeilemme Gonzalo Higuainia maalintekijäksi otteluun, kertoimella 3.70.