Ennakko: HJK v FK Rabotnicki

Champions_league

HJK – FK RABOTNICKI

HJK kohtaa makedonialaisen FK Rabotnickin Mestarien Liigan toisen karsintakierroksen paluuottelussa. Ottelu alkaa klo 19 @Sonera Stadium.

Joukkueet pelasivat viime viikolla Skopjessa 0-0 tasapelin. Lähtötilanne suosii periaatteessa molempia tiimejä. Rabotnicki pystyi estämään HJK:n vierasmaalin ja menee jatkoon kaikilla tasapeleillä, jossa syntyy maaleja. Klubilla on puolestaan kotietu, johon yhdistyy omat fanit sekä tekonurmen tuoma yllätysmomentti.

Klubilla on siinä mielessä helppo lähtökohta otteluun, koska heidän on pakko voittaa. Mikään muu tulos ei tuo jatkopaikkaa seuraavalle karsintakierrokselle.

Makedonialainen porukka on edelleen HJK:lle pieni mysteeri. Valmentaja Mika Lehkosuon mukaan joukkue ei tarjonnut suuria yllätyksiä, mutta HJK:n skouttaus pohjautui miehen omien sanojen mukaan kuitenkin vain kahteen harjoitusotteluun.

Nähtäväksi jää kuinka Klubi selviytyy tehtävästä, mutta joukkueella on nyt mahtava tilaisuus jatkaa UCL-kampanjaansa askeleen lähemmäksi unelmissa siintävää lohkovaihetta.

Kaikki kynnelle kykenevät Sonskille fanittamaan kotijoukkue jatkoon!

Iske vedot sisään Betssonin sivuilta tästä linkistä. Puoliaika.comin vetohuutelu illan peliin on seuraavanlainen.

Uskomme HJK:n voittavan ottelun yhdellä maalilla ja pelimme onkin Rabotnicki +1 X, kertoimella 3.50.