Ennakko: Englanti – Italia

720px-WC-2014-Brasil.svg

 

Tämän päivän odotetuin kohtaaminen on Englannin ja Italian välillä.

Italialla on ”maalivahtiongelmia” sillä Gianluigi Buffon on loukannut hieman itseään, joten Salvatore Sirigu astuu maalipuiden väliin. Molemmat huippu maalivahteja, joten hirveä kolaus tämä ei Azzurreille ole.

Maiden kohtaamiset ovat olleet 24 kohtaamisen saatossa kovin tasaisia. Englanti on voittanut kahdeksann. tasan on pelattu seitsemän ja Italia voittanut yhdeksän.

Englanti kärsii pienoisista loukkaantumisista. Alex Oxlade-Chamberlain parantelee itseään todennäköisesti tämän pelin, mutta pelannee Uruguayta vastaan. Mikäli Danny Welbeck on täysin kunnossa saanee hän paikan avauksessa Raheem Sterlingin ohi.

Pelaajien tasossa ja joukkueen laajuudessa Italia on selkeästi Englantia edellä. Tämä ei välttämättä ensimmäisessä pelissä näy, mutta mikäli lädit mielivät jatkoon, nousee tämä ongelma vastaan.

Italian keskikentän moottorina toimii futiksen Chuck Norris eli Andrea Pirlo, joka upealla jalalla jakaa hyökkääjilleen upeita passeja, josta Mario Palotelli ja Antionio Cassano saavat laittaa palloja pussiin.

Vetovinkkimme onkin Italian suora voitto, jolle Betsson tarjoaa 3.15 kerrointa. Naurettavaa ja tähänhän on tartuttava!

Näyttökuva 2014-6-14 kello 22.33.38

Mikäli tuosta vielä mielii isompaa kerrointa niin tässä on nälkäisille hyvä kohde.

Näyttökuva 2014-6-14 kello 22.37.02

Kohteessa siis Italia voittaa ja maaleja tulee kaksi tai enemmän. Nam mikä kerroin!

 

Tässä Englannin avaus:

Hart; Johnson, Cahill, Jagielka, Baines; Gerrard, Henderson; Lallana, Sterling, Rooney; Sturridge.